Lilian Marijnissen op bezoek bij De Gelderlander in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Lilian Marijnissen op bezoek bij De Gelderlander in Arnhem. © Rolf Hensel

Polen laten slapen op het terrein van een fruitteler? Daar voelt SP-lijsttrekker Marijnissen niets voor

Bekijk hier het hele interview op videoStop Oost-Europese arbeidsmigranten niet weg op het terrein van een fruitteler. Net als je dat niet op een camping of in een te krap deel van een huis in een woonwijk moet gebeuren. ,,Ik vind dat je daar heel voorzichtig mee moet zijn’’, zegt SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen tegen De Gelderlander.

6 reacties

 • Henk VAN Hoeven

  1 maand geleden
  Je zult niet alle plekken met elkaar kunnen vergelijken , maar was van de zomer van een boer die alles had verbouwd dat zag er echt fantastisch uit als ze daar werken krijgen ze nergens een beter plek.
 • Henk Doddema

  1 maand geleden
  Deze moderne slavernij dient gereguleerd den gehandhaafd te worden.
 • Joa Joa

  1 maand geleden
  In grote meerderheid zijn het seizoensgebonden werkzaamheden. De seizoenwerkers kiezen ervoor om dat werk dus te doen. Om deze mensen onder goede omstandigheden op het werkterrein onder te brengen is prima. Voorzieningen dan alleen voor deze medewerker en niet anders gebruiken. Stel daarbij het bedrijf verantwoordelijk en aansprakelijk. En natuurlijk controle uit laten voeren.
 • Wilhelmus Liebrand

  1 maand geleden
  Dat tomatenblondje heeft gelijk, iedereen die meent dat het wel kan moet onze koloniale c.q slavernijgeschiedenis eens doornemen.
 • T. Fleuren

  1 maand geleden
  Prima idee om ze op het eigen terrein te huisvesten! Heeft de eigenaar er zelf zicht op en blijven de woningen voor de gezinnen die het hard nodig hebben in deze tijd waarin er toch al een tekort aan woningen is!
 1. Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen
  Play

  Man uit Nijmegen wordt in eigen woning overvallen

 2. Openluchtmuseum kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening
  Play

  Openlucht­mu­se­um kijkt met nieuw tramstel uit naar heropening