Heidi Seegers: ,,De Saoedi’s vinden ‘het nieuwe normaal’ ook niet prettig, maar werken volledig mee en zijn niet obstructief.”
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi Seegers: ,,De Saoedi’s vinden ‘het nieuwe normaal’ ook niet prettig, maar werken volledig mee en zijn niet obstructief.” © Eigen foto

Gendtse globetrotter Heidi kijkt vanuit Saoedie-Arabië met verbazing naar Nederland

Het virus en ikDe Gendtse globetrotter Heidi Seegers (45) woonde al in Engeland en Duitsland en sinds 2017 in Saoedi-Arabië. Ze vertelt over de corona-crisis aldaar. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid
    PREMIUM

    Toch nog een lintje opgespeld in Huissen, maar dan wel door gezinslid

    HUISSEN - En daar sta je dan: in pak en stropdas, op anderhalve meter van de burgemeester, die je tien weken geleden al belde met het heuglijke bericht dat het zijne majesteit heeft behaagd. Maar het zijn coronatijden, dus volgen deze vrijdag pas de versierselen. Waarbij het fysieke opspelden niet door Lingewaards eerste burger Josan Meijers mag gebeuren, maar door iemand - vaak de echtgenoot/echtgenote - uit je kleine familiekring.

Betuwe