Inge Roelofs (54) en John van den Berg (62) runnen in Duitsland Gästehaus Hoxel. ,,Het blijft telkens triest om reserveringen te moeten annuleren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Inge Roelofs (54) en John van den Berg (62) runnen in Duitsland Gästehaus Hoxel. ,,Het blijft telkens triest om reserveringen te moeten annuleren.” © privécollectie

Inge en John uit Elst bouwen in Duitsland door aan hun droom, corona of geen corona

Het virus en ikInge Roelofs (54) en John van den Berg (62) trokken in 2019 van Elst naar Duitsland, waar ze in Morbach Gästehaus Hoxel runnen. Ze vertellen over de coronasituatie. ,,We bleven letterlijk bouwen aan onze droom.”

1 reactie

 • J Engelhard

  3 weken geleden
  Het is een prachtige droom die ze daar waargemaakt hebben Wij hadden de eer om er gast te zijn. Hopelijk mogen jullie snel weer open en kunnen jullie verder met jullie droom
 1. Terrassen weer open: de horeca is blij, maar steekt de vlag nog niet uit
  PREMIUM

  Terrassen weer open: de horeca is blij, maar steekt de vlag nog niet uit

  ELST/ BEMMEL - Horecaondernemers in de Betuwe reageren voorzichtig positief op het nieuws dat ze op 28 april hun terras weer kunnen openen. ,,Maar dit is een kleine stap, het is beslist niet zo dat onze problemen dan achter de rug zijn. We verdienen onder deze omstandigheden nu al meer dan een jaar slechts een fractie van wat we gewend zijn. En ook met deze beperkte openstelling van de terrassen blijft dat zo.”
 1. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd

 2. Grote brand in paardenstal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien
  Play

  Grote brand in paarden­stal in Bemmel, rook in Nijmegen te zien

Betuwe