Ruud van der Laan, manager Albert Heijn in Gennep
Volledig scherm
PREMIUM
Ruud van der Laan, manager Albert Heijn in Gennep © Malou Slungers fotografie

‘Na weken chaos is de rust in de supermarkt is weer terug’

Het virus en ikGENNEP - De rust is wedergekeerd bij de Albert Heijn in Gennep. Klanten houden zich aan de regels en zelfs de levering is op orde. Al heeft supermarktmanager Ruud van der Laan (54) deze week wel wat meer ziek personeel.

,,Mensen lijken een grotere hekel aan drukte te krijgen. Afgelopen weekend was het opvallend rustig. Rustiger dan normaal. Maar dat komt waarschijnlijk doordat veel mensen thuiswerken of door omstandigheden geen werk hebben.

Ze kunnen nu hun tijd beter indelen en zijn niet meer alleen op het weekend aangewezen.

Iedereen realiseert zich ook dat het serieus is. Dat corona niet zomaar een verkoudheidje is. Een paar weken geleden werd er nog lacherig over gedaan, maar nu houdt iedereen zich aan de regels.

Zo vergeet bijna niemand meer een winkelwagen. Die mogen ze zelf pakken. Wij delen ze niet uit. Alleen als het druk is staat er iemand bij de ingang om alles te coördineren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland