Enorme saamhorigheid in 'de stilte voor de storm' Het virus en ik

het virus en ikTim olde Hartman is huisarts in de praktijk Oosterhout/Nijmegen-Noord. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Volledig scherm
© eigen foto

,,Alles is anders, ook het begin van de dag. Sinds de uitbraak van het coronavirus meet ik elke ochtend en avond of ik verhoging heb. Dat is de afspraak om van mijn kant de verspreiding van het virus onder patiënten tegen te gaan. Koorts heb ik gelukkig nog niet.

,,Ik werk met zeven collega's voor 10.000 patiënten. We zijn erg druk geweest met de voorbereiding op wat ons mogelijk te wachten staat. Spannende tijden, maar nu is er voor even weer rust.

,,Die drukte heeft gek genoeg ook zijn mooie kant. De saamhorigheid in ons team is enorm. Iedereen loopt tien stappen harder om de continuïteit van de zorg te blijven garanderen. Het begrip onder de patiënten is ook enorm.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.