Politieonderzoek aan de Julianastraat in Hengelo. Rechtsachter: De Gelderlander-chef Achterhoek Janko van Sloten staat achter het politielint.
Volledig scherm
Politieonderzoek aan de Julianastraat in Hengelo. Rechtsachter: De Gelderlander-chef Achterhoek Janko van Sloten staat achter het politielint. © Jan Ruland van den Brink

Hoe De Gelderlander verslag doet van een familiedrama

Over OnsOVER ONS | Een echtpaar vermoedelijk gedood door hun eigen zoon. Hoe ga je daar als krant mee om? En welke impact heeft dat nieuws op de brenger ervan? Kay Scholten (32) deed voor De Gelderlander verslag van het gezinsdrama in Hengelo.  Een reportage uit zijn kielzog. 

  1. Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Gelderlander!
    Achter de Schermen

    Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij de Gelderlan­der!

    Je volgt de Tour de France bij de Gelderlander op de manier zoals jij dat wilt. Op onze website, met de app of in de krant; we zitten overal in de kopgroep en houden je dagelijks op de hoogte van de verrichtingen van onze Nederlandse teams én renners. We volgen de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin en Bauke Mollema en sprinter Cees Bol. Maar ook Tourwinnaar Bernal en de man in vorm bij Jumbo-Visma, Primoz Roglic.