Zoveel mogelijk mensen met een arbeidshandicap weer aan het werk krijgen, dat is de opdracht aan de sociale diensten van de Oost Achterhoek. Maar of dat lukt, is nauwelijks te beoordelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zoveel mogelijk mensen met een arbeidshandicap weer aan het werk krijgen, dat is de opdracht aan de sociale diensten van de Oost Achterhoek. Maar of dat lukt, is nauwelijks te beoordelen. © ANPXtra

Aan werk helpen Oost-Achterhoekse arbeidsgehandicapten werkt niet

WINTERSWIJK -  Gemeenten in de oostelijke Achterhoek weten niet of en hoe ze er in slagen om mensen met een arbeidshandicap aan werk te helpen. De opgave die de Sociale Dienst voor de Oost Achterhoek krijgt is niet concreet en niet te beoordelen.

Die conclusie trekt de rekenkamercommissie van de gemeenten Winterswijk, Aalten en Oost Gelre. De opdracht aan de sociale dienst moet veel preciezer worden beschreven: ‘Werk evalueerbaar en resultaatgericht: maak concreet wanneer je succesvol bent.’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek