Terras in coronatijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Terras in coronatijd. © Paul Rapp

Lessen van corona: ‘Je moet klanten vooral laten weet dat je er nog bent’

Les 7De eerste coronagolf lijkt voorbij. Hoewel onduidelijk is of ons snel een tweede golf te wachten staat, biedt de zomervakantie voor veel mensen tijd voor reflectie. Wat hebben ze de afgelopen maanden nou meegemaakt? En vooral: welke lessen trekken ze voor nu en later? Les 7: de horeca

3 reacties

  • Annamaria

    1 jaar geleden
    Je laten zien ja..dat heeft jamin in de binnenstad ook gedaan en bestaat ook nog steeds gelukkig :)
  • de heer J. Zomers (68)

    1 jaar geleden
    Zodra het kouder wordt met meer regen... dan wordt een stuk minder druk op het terras.Alhoewel... lekker eten voor een vriendelijke prijs dat loopt zomer en winter.
  • Bert

    1 jaar geleden
    Kijk dit is een top zaak die het ook in slechte tijden weet te redden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.