Politie valt massaal kroeg binnen waar online liedjesbingo is voor thuisblijvers: ‘Alsof ze een crimineel netwerk aan het oprollen waren’

VideoSINT HUBERT - Is het één groot misverstand geweest? De politie blijkt zaterdagavond massaal een kroeg in Sint Hubert binnen gevallen te zijn. Vanuit het café werd een ‘coronaproof’ online-liedjesbingo gehouden, voor de mensen thuis.

14 reacties

 • de heer Jan Zomers (68)

  1 jaar geleden
  Het nieuwe normaal.De overheid en gemeenten zijn een beetje op hol geslagen.Op het moment dat er ergens licht brandt in een café staan ze met 16 man sterk voor de deur. Gelukkig is het aantal besmettingen nu aan het dalen - het wordt tijd voor het oude normaal.
 • Martin

  1 jaar geleden
  Wanneer je me 9 maanden geleden had gezegd dat dit hier in Nederland ooit zou kunnen gebeuren, had ik je een adres van een goede psychiater gegeven. En kijk nu eens wat er vandaag de dag allemaal plaatsvindt. Onwerkelijk gewoon.
 • flabus

  1 jaar geleden
  Politiemensen krijgen opdracht! Ze hebben zelf niets te zeggen!
 • Scepticus

  1 jaar geleden
  Echt? In de tussentijd hadden deze agenten zich ook met belangrijker zaken bezig kunnen houden.
 • ShelLuser

  1 jaar geleden
  Ik vind het een behoorlijk zwaktebod van de politie dat ze weigeren tekst en uitleg te geven. Wet Openbaarheid van Bestuur? Nu even niet... wel zo makkelijk. 

Maasland