De plek waar de schuif eventueel zou moeten komen: tussen de rotonde aan de N271 en het bedrijf CNC.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek waar de schuif eventueel zou moeten komen: tussen de rotonde aan de N271 en het bedrijf CNC. © Theo Peeters

Bedrijven vrezen schuif Lob van Gennep: ‘Als ie opengaat, ben ik failliet’

MOOK / GENNEP - Ondernemers en bedrijven verzetten zich tegen de hoogwaterplannen in de Lob van Gennep. Ze verenigen zich in de actiegroep Verontruste Lob Ondernemers. Ze vrezen al schade op te lopen nog voor de eerste dijk verhoogd is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland