Het gebied waar mogelijk de dijk met de schuif komt, vlakbij de N271.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gebied waar mogelijk de dijk met de schuif komt, vlakbij de N271. © Theo Peeters

Koop je een huis in Milsbeek? Dan moet de makelaar je vertellen over de kans op een overstroming

MOOK / GENNEP - Wie een huis koopt in een van de dorpen tussen Mook en Gennep, moet door een makelaar gewezen worden op het overstromingsrisico in het gebied. Dat gebeurt niet altijd, volgens de gemeente Gennep. Die roept makelaars op potentiële kopers te informeren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland