Ven-Zelderheide.
Volledig scherm
Ven-Zelderheide. © Theo Peeters

Opmerkelijk verzet tegen nieuwe huizen in Ven-Zelderheide: ‘Moet je niet willen’

VEN-ZELDERHEIDE - Acht huizen erbij, in een bescheiden dorp als Ven-Zelderheide zijn ze er blij mee. Toch is er verzet tegen de nieuwste woningbouwplannen, en wel uit onverwachte hoek: de Stichting Belangenbehartiging Hoogwaterbescherming gaat bezwaar aantekenen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland