De Bloemenstraat in Milsbeek, de plek waar ongeveer de schuif in de dijk zou moeten komen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bloemenstraat in Milsbeek, de plek waar ongeveer de schuif in de dijk zou moeten komen. © Theo Peeters

Schuif in de dijk: kan dat überhaupt wel? Zoek dat maar eens goed uit, zegt dit advies

GENNEP / MOOK - Het is maar de vraag of een schuif in de dijk in het gebied Lob van Gennep realistisch en uitvoerbaar is. Mogelijk kan het juridisch niet, zegt de Commissie voor de milieueffectrapportage (MER) in een scherp advies aan de overheid. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Recreatiebeheerder De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroepen uit Mill
    PREMIUM
    update/video

    Recreatie­be­heer­der De Kuilen bedreigd: ‘Handhaven van anderhalve meter is een lachertje’, gemeente zorgt nu voor boa's en hulptroe­pen uit Mill

    MILL/LANGENBOOM - Bedreigingen waren zijn deel toen een van de beheerders van recreatieplas De Kuilen tussen Mill en Langenboom de parkeerplaats op slot probeerde te doen omdat het zaterdag te druk werd. De man wil niet met zijn naam in de krant vanwege de bedreigingen. Hij zegt bang te zijn geweest om klappen te krijgen.

Maasland