Annelies groeide op met jonge leeuwtjes

MENSEN IN ARNHEMAls huisdieren had ze vroeger een gorilla, een orang oetan en jonge leeuwtjes. Die waren verstoten door hun ouders. En ze kon spelen in misschien wel de grootste speeltuin van Arnhem. ,,Ik heb een fantastische jeugd gehad”, zegt de 48-jarige Annelies Smits-Van Hooff.

Haar broer is de huidige directeur van Burgers’ Zoo. Ze groeide op in de dierentuin. ,,Op mijn tiende mocht ik bij de kassa zakjes pinda's stapelen die werden verkocht aan bezoekers."

Ze is ook nog directielid  geweest, maar de liefde zorgde ervoor dat ze overstapte naar een ander typische Arnhems familiebedrijf: Smits Schoenen. 

Na de verkoop van dit bedrijf maakte ze met haar man Mark Smits en haar twee kinderen een wereldreis. ,,Waarbij we hen het mooie van de natuur hebben laten zien.”

Volledig scherm
Annelies Smits-Van Hooff. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.