‘Arnhem is mijn stad’, Rafael Wessels wil er voor altijd blijven

Mensen in ArnhemRafael Wessels is geboren en getogen Arnhemmer. ,,Arnhem is mijn stad”, zegt hij resoluut. ,,De stad waar ik voor altijd wil blijven.” Via de wijken 't Duifje en Rijkerswoerd verhuisde hij met zijn ouders in 2005 mee naar Loovelden in Huissen. Arnhem verloor hij nooit uit het oog. 

,,Ik ben nu bijna 25, het wordt zo langzamerhand tijd dat ik het ouderlijk huis ga verlaten. Dat wordt wonen in mijn geliefde Arnhem natuurlijk. Als kleine jongen ging ik al met mijn vader mee naar de wedstrijden van Vitesse op Nieuw-Monnikenhuize.”

,,Ik heb een half jaar stage gelopen bij ‘Vitesse Betrokken’ en daar prachtige maatschappelijke projecten gezien. Ik volg de opleiding Sport Gezondheid en Management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Helaas in Nijmegen, dat wel. Omdat ze die opleiding niet in Arnhem aanbieden. Daar moeten we dan maar mee dealen.” 

Volledig scherm
Rafael Wessels © Rens Plascheck
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.