Artikelen én ansichtkaarten

Mensen in ArnhemFreekje Mollenhof (38) komt oorspronkelijk uit Renkum, maart woont al lang in Arnhem. ,,In Klarendal. Twee deuren naast Sjacco, uit ‘Typisch Klarendal’.”

Ze is zelfstandig tekstschrijver en werkt onder meer voor het blad Uit in Arnhem. ,,Ik kwam daar terecht via de baas van Dudok, toen ik daar werkte. Hij vertelde dat ze iemand zochten die van lekker eten hield en goed kon schrijven.” 

Freekje, die journalistiek en toerisme studeerde én de nodige horeca-ervaring heeft, reageerde. Ze schreef onder meer recensies voor het blad. Sinds januari is ze er hoofdredacteur. 

Daarnaast is ze druk met haar project deelkaart. ,,We sturen kaartjes met een persoonlijke boodschap naar mensen in Arnhem. Het loopt heel goed. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk een stichting starten.” 

Volledig scherm
Mensen in Arnhem © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.