Ed Willemsen moet keuzes maken

Mensen in ArnhemEen enorm druk leven ligt in één keer op z'n gat. Ed Willemsen (66) kreeg een paar maanden geleden een hartinfarct. ,,Ik voelde me unheimlich, een beklemming op de borst en ik kon amper van de bank afkomen. Het bleek een hartinfarct.”

Willemsen is nog niet de oude. Hij is snel buiten adem, duizelig of vermoeid. ,,Dat kost mij vooral geestelijk moeite. Ik heb zo veel verschillende hobby's, daarvan moet ik er nu een aantal laten vallen. Ik houd van wielrennen, motorrijden, de vechtsport Jiujitsu, ik zit in een band en ik maak graag leren petten maken met de naaimachine.” 

Die petten gebruikt hij bij het motorrijden. ,,Andere motorrijders dragen mijn petten ook graag. Nu zal ik keuzes moeten maken. Ik kan niet al deze hobby's blijven uitvoeren.”

Volledig scherm
Ed Willemsen. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.