Fernando verruilde Caracas voor Arnhem

Mensen in ArnhemFernando Reyes komt net van Healthclub Heijenoord in Arnhem. Hij verwelkomt de gasten daar altijd met een stralende glimlach. 

,,Ik ben geboren in 1962 in Caracas in Venezuela. Daar heb ik tien jaar gewoond. Daarna zijn we verhuisd naar mijn familie op Tenerife, in Santa Cruz. Mijn opa stopte me daar in het seminarie. Toen ik daar uit kwam, begon het echte leven. Ik kwam een Arnhemse man tegen, werd verliefd. We gingen in 1984 samenwonen. Na zes jaar ging het uit. Maar ik ben voor altijd voor Arnhem gevallen.” 

De stad leerde Fernando kennen als verkoper op damesafdeling van de Bijenkorf, tandartsassistent en Europees kampioen nagelstylist. ,,Arnhem is een leuke, gemoedelijke stad, met veel groen. Mooi gelegen aan de Rijn ook. Ik hou van water.”

Volledig scherm
Fernando Reyes. ,,Ik ben voor altijd voor Arnhem gevallen.” © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.