Geert, de tandarts die graag knutselt

Mensen in ArnhemHij wilde eerst dierenarts worden, maar Geert Smans is blij dat hij een tandartspraktijk begon. ,,Ik werk graag met mensen en ik houd van knutselen.”

Geert Smans (53) vindt het leuke van zijn vak dat zijn patiënten met regelmaat terugkomen. ,,Zo leer je hen goed kennen.” Hij nam 26 jaar geleden de praktijk aan de Velperweg over. Smans had één assistent.  Inmiddels staat er een team van acht mensen sterk. ,,Het mooie is dat je kunt zien hoe een ander werkt. En je kunt elkaar advies vragen.”

Smans is Limburger, maar voelt zich thuis in Arnhem. ,,Mij werd verteld dat Arnhemmers stug zijn. Daar heb ik nooit iets van gemerkt. Ik vind Arnhemmers heel eerlijke en open mensen. En omdat de praktijk zo centraal ligt, heb ik een grote verscheidenheid aan patiënten.”

Volledig scherm
Geert Smans © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.