‘Horeca is leuk, maar ook intensief’

Mensen in ArnhemKirsten Beltman (39) is net noten gaan halen voor taarten die ze in haar zaakje gaat verkopen. ,,Sinds vijf jaar ben ik de eigenaar van Hemels, een koffie- en ontbijttentje in de Kerkstraat.”

Beltman heeft net het vijfjarig bestaan gevierd. ,,Voor de gasten komt er over een paar dagen een brunch. Na vrijdag heb ik rust genomen. Dat was nodig. Het is ontzettend leuk om je eigen zaak te hebben, maar het is ook ontzettend intensief. Horeca is het mooiste vak dat er is. Maar mensen onderschatten ook hoe zwaar het is.”

Er komt zo veel bij een eigen zaak kijken, vindt ze. ,,Komende week breng ik een boek uit over vijf jaar Hemels, met foto’s en recepten. Ook om zo een beeld te geven van wat het draaiend houden van zo’n zaak nou eigenlijk inhoudt.”

Volledig scherm
Kirsten Beltman. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.