Jim Clarke: Leve de zwaartekracht

Mensen in ArnhemARNHEM - Jim Clarke (62) ziet eruit alsof-ie altijd goede zin heeft, maar dat kan ook zijn omdat-ie erin is geslaagd in Arnhem een Millican-tas te scoren. 

Mensen in Arnhem
De Gelderlander portretteert de inwoners en bezoekers van Arnhem. Met foto's van Rens Plaschek.

,,Ik ga mijn zoon bezoeken die in Nijmegen studeert. Ik kom overal. Ook in Arnhem. Fijne stad. Ik geef Arnhem een 7. Nee, maak er maar een 7,5 van."

De van oorsprong Londenaar is een man van de wereld. Hij is landbouwkundig ingenieur. ,,Mijn uitvalsbasis is tegenwoordig de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Zaterdag vertrek ik voor mijn werk naar Myanmar en Cambodja."
 Er zijn twee zaken waarvan de extraverte Jim gelukkig wordt: mensen en de wet van de zwaartekracht. ,,Praten over de oorsprong van de wereld en al die kleine deeltjes, ik doe niets liever. Dankzij de zwaartekracht vliegen we niet zomaar wat in het rond."

Volledig scherm
Jim Clarke © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.