Juliette is op jacht naar de juiste outfit

Mensen in ArnhemJuliette Mennink (19) zoekt naar het laatste kledingstuk voor haar nieuwste outfit. ,,Voor bij mijn nieuwe studie in Amsterdam, in hotel & event management. Daar heb ik bijpassende kleding voor nodig. Ik zoek nu  nog een mooie witte blouse. Broek, rok en jasje heb ik al binnen. En twee paar schoenen. Hippe loafers heb ik gevonden.” 

De pumps met praktische hak in stewardess look vindt ze wel wat saai. Maar ze ogen netjes en je kunt er meters mee maken. Nu nog op zoek naar kamers. ,,De school is in Amsterdam vlak bij Station Sloterdijk.  Mijn broer woont  daar. Misschien moet hij maar eens gaan verhuizen. Of gaan samenwonen.” 

Juliette hoopt op een mooie baan in de toekomst. ,,Ik hou ervan om evenementen te organiseren. Grote festivals hoeft voor mij  niet. Ik denk meer aan bruiloften, andere feesten. Voor mensen die vijftig worden bijvoorbeeld en groots willen uitpakken. Dat lijkt me heel leuk.”

Volledig scherm
Juliette Mennink toont haar nieuwe pumps © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.