Koken voor de buren

Mensen in ArnhemSimon Bingham (49) verhuisde 23 jaar geleden van Groot-Brittannië naar Arnhem. Reden: hij werd verliefd op een Nederlandse. Inmiddels is die liefde weer over, maar Simon bleef in Arnhem. ,,Ik ben nu getrouwd met een Colombiaanse.” 

Simon groeide op in Thorpe Bay, een oude vestingplaats aan de kust. Hij was een tijd lang chef-kok in Londen. Tegenwoordig werkt hij niet meer - hij is afgekeurd. Maar koken doet hij nog altijd graag. ,,Ik was net onderweg naar de markt.”

Wat schaft de pot vanavond? ,,Kwartel, of duif. Dan konfijt ik de pootjes in olijfolie.” Simon kookt niet alleen voor zichzelf: hij maakt ook regelmatig eten voor de buren. En hij plaatst foto’s van zijn creaties op Instagram. ,,Mijn account is my_kitchen_table. Ik ben ook bezig met een website.”

Volledig scherm
Simon Bingham. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’
    PREMIUM
    bij de politierechter

    Goede vriend doet Arnhems stel de das om met ‘luchtbuks’

    ARNHEM - Achter elkaar komen ze de rechtbank binnen. Hij (52) fier voorop, zij (31) met een bezorgde blik. Ze staan terecht voor verboden wapenbezit: een boksbeugel en een Lakefieldgeweer kaliber.22, met een magazijn, negen patronen en een geluiddemper. Het vuurwapen vond de politie tijdens een huiszoeking onder het matras van het echtelijke bed. De boksbeugel was eigenlijk bijvangst, die zat gewoon in het handtasje van mevrouw.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.