Kwestie van zicht en timing

Mensen in ArnhemAnouk Pauwels loopt met haar fiets aan de hand door de stad. De fietstassen puilen uit met folders en flyers. ,,Ik zorg ervoor dat de posters goed zichtbaar in de stad hangen. Daar heb ik zo mijn speciale, geheime plaatsjes voor”, vertelt Arnhemse Pauwels.

Posters plakken is niet alleen een kwestie van de goede plekken vinden. ,,Het gaat ook om de timing. Voor het nieuwe Feestbeesten Festival zorgde ik dat de posters al heel lang van te voren zichtbaar waren. Toen ik hoorde dat het festival uitverkocht was, was ik zó blij. Dat is waarom ik dit doe. Ik heb het leukste werk dat er bestaat.”

Soms bevestigt ze posters, maar soms moet Anouk Pauwels met kwast en plaksel in de weer. ,,Niet alleen in Arnhem. Af en toe neem ik de fiets mee de trein in. Dan hang ik posters in Nijmegen of Zevenaar op. Als ik dan vanuit de trein mijn posters zie hangen, ben ik heel blij.”

Volledig scherm
Anouk Pauwels. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.