Kyra en Ramona bezegelden liefde met tatoeage

Mensen in ArnhemTwee jaar zijn ze samen, Kyra Heller en Ramona Vaes. Een jaar geleden bezegelden ze hun liefde met een tatoeage van elkaars naam op hun voorhoofd. 

,,Wij hebben niks met trouwen”, vertelt Kyra. ,,Dan staat op een papier dat we getrouwd zijn, dat zegt ons niks. De tatoeage op ons hoofd was een manier om een verbintenis met elkaar aan te gaan.”

De vrouwen wonen samen met hun kinderen. Kyra heeft een zoon van 10, Ramona een dochter van 9. Werken lukt momenteel niet, maar ze genieten van het samenzijn als gezin. 

Aan de zijkant van Kyra’s gezicht staat te lezen: ‘It’s my life, don’t judge me’. ,,Mensen die over mij oordelen, zouden een maand in mijn schoenen moeten staan. Dan praten ze wel anders. Ik heb een zwaar leven, maar ik blijf dapper doorgaan.”

Volledig scherm
Kyra Heller en Ramona Vaes © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.