Laat je niet gek maken

Mensen in ArnhemMichael Cranen hanteert voor zichzelf duidelijke richtlijnen: gezond eten, goed rusten, niet overal ja op zeggen en laat je niet gek maken. Richtlijnen die ook voor anderen van belang kunnen zijn, mag je zeggen. 

Dat Michael om zijn nek loopt met een ketting met daaraan een slingerplant uit het Amazonegebied, is niet toevallig. Bij het Shipibovolk heeft hij pas een retraite gedaan. Ook dat volk weet op zijn tijd zijn kalmte te bewaren.

Toch leeft Michael bepaald niet in de stilte. Hij is in dienst bij popcentrum Luxor Live en werkt daar onder meer als dj. Bij optredens van bekende bands vult hij de stilte voor en na het concert. Laatst deed hij dat nog bij  Rootsriders, de tributeband voor Bob Marley. ,,Maar ik haal ook glazen op en doe ander werk”, vertelt hij. 

Volledig scherm
Michael Cranen © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.