Laat je niet gek maken

Mensen in ArnhemMichael Cranen hanteert voor zichzelf duidelijke richtlijnen: gezond eten, goed rusten, niet overal ja op zeggen en laat je niet gek maken. Richtlijnen die ook voor anderen van belang kunnen zijn, mag je zeggen. 

Dat Michael om zijn nek loopt met een ketting met daaraan een slingerplant uit het Amazonegebied, is niet toevallig. Bij het Shipibovolk heeft hij pas een retraite gedaan. Ook dat volk weet op zijn tijd zijn kalmte te bewaren.

Toch leeft Michael bepaald niet in de stilte. Hij is in dienst bij popcentrum Luxor Live en werkt daar onder meer als dj. Bij optredens van bekende bands vult hij de stilte voor en na het concert. Laatst deed hij dat nog bij  Rootsriders, de tributeband voor Bob Marley. ,,Maar ik haal ook glazen op en doe ander werk”, vertelt hij. 

Volledig scherm
Michael Cranen © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbestrijding

    Waylon en Romy Monteiro in Musis; opbrengst naar KWF Kankerbe­strij­ding

    ARNHEM - Na vijf kleinschalige gala’s op diverse plekken in Arnhem heeft Jeroen Muller met zijn Stichting Events2Cancer nu de schouders gezet onder een heus concert. Op zaterdag 26 oktober vindt in de Parkzaal van Musis (capaciteit 1.700 staanplaatsen) voor de eerste keer Music2Cancer plaats, met optredens van onder meer Waylon, Romy Monteiro en Niels Geusebroek. De opbrengst gaat zoals altijd naar KWF Kankerbestrijding.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.