Liefde over de vloer

Mensen in ArnhemARNHEM - Gabi Degen (20) is hoteldebotel. Ze heeft voor het eerst haar vakantieliefde Pietro over uit Italië en ze beleven goudgerande dagen. 

,,We hebben elkaar drieënhalf jaar geleden op vakantie leren kennen, maar vanwege de afstand zette de liefde niet door en we kregen allebei verkering met een ander. Maar we hebben elkaar weer gevonden en voor het eerst zie ik hem terug. Het voelt meteen weer goed.” 

Wat de toekomst brengt, wie zal het weten? In elk geval beleeft Arnhemse Gabi ook veel plezier aan haar werk als cameravrouw en editor bij het televisiebedrijf United in Hilversum. ,,Ik zit bij de online-afdeling”, vertelt de oud-studente audiovisuele technieken bij Rijn IJssel. Ze maakt programma's voor YouTube, bedrijfsfilms en ook films van bruiloften. ,,Een heel leuke baan.”

Volledig scherm
Gabi Degen (20). © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.