Marc ter Beest geniet onder de rook van Arnhem

Mensen in ArnhemARNHEM - Voor de deur van het Arnhemse Bakkertje aan de Ruiterstraat zit Marc ter Beest (51) samen met een collega. Ze hebben nèt een broodje op. ,,We moeten zo naar Millingen aan de Rijn."

Mensen in Arnhem
De Gelderlander portretteert de inwoners en bezoekers van Arnhem. Met foto's van Rens Plaschek.

Volledig scherm
Marc ter Beest © Rens Plaschek

Sinds 2004 runt Marc een koeltechnisch  installatiebedrijf:  airconditioning,  ventilatie,  verwarming.  Al bijna zijn hele leven woont hij in de gemeente Arnhem. ,,Ik ben geboren in het Sint Elisabeths Gasthuis."

Voor Marc zijn bedrijf begon werkte hij zes jaar lang bij de technische dienst van de Koninklijke Marine. Daarna keerde hij terug Elden, waar hij ook opgroeide. ,,Elden heeft een dorps karakter, maar ligt onder de rook van Arnhem."

Voor zijn werk is hij regelmatig in de Arnhemse binnenstad te vinden. Veel van zijn klanten kent hij van vroeger. ,,Ik kwam vaak op de Korenmarkt. Nu is dat minder; ik werk veel en heb een gezin." Zijn motto? ,,Geniet van het leven, soms duurt het maar even."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.