Mensen in Arnhem: onverwachte ontmoetingen

Mensen in ArnhemARNHEM - Mo-Isabel (19) en Marnix (26) de Kok kwamen onlangs bij fotograaf Plaschek langs om foto's te maken voor de 60ste verjaardag van hun vader. Bijzonder: de twee hebben een andere moeder, en leerden elkaar pas 6 jaar geleden kennen. 

Mensen in Arnhem
De Gelderlander portretteert de inwoners en bezoekers van Arnhem. Met foto's van Rens Plaschek.

Marnix: ,,Dat is best gek: je komt ineens in elkaars leven. Maar we hadden meteen een klik." Mo: ,,Mijn 3 volle broers zijn heel anders dan ik: ze zijn rustig, ik ben juist heel druk. Marnix heeft dat ook. Ik herken mezelf heel erg in hem."

De halfbroer en -zus wonen ook nog eens vlakbij elkaar. ,,Ik woon aan de Johan de Witt, zij in de Spijkerbuurt", vertelt Marnix.

Blijven ze ook in Arnhem? Mo: ,,Na mijn propedeuse hbo recht wil ik verder studeren aan de universiteit in Groningen." Marnix: ,,Ik doe horecamanagement, en kom net terug van stage in Barcelona. Ik dacht altijd dat ik in Arnhem zou blijven, maar nu twijfel ik daarover."

Volledig scherm
Mo-Isabel en Marnix de Kok © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.