Volledig scherm
Noémi Nieveen ontspant zich op feestjes. © Rens Plaschek

Met vriendinnen naar feestjes en praten over jongens

MENSEN IN ARNHEMARNHEM - Als Noémi Nieveen met vriendinnen kan afspreken om leuke dingen te doen, wordt ze blij. Thuis op de Hoogkamp in Arnhem is de 15-jarige enig kind. 

,,Dan krijg je meer gedaan, maar met vakantie moet je vrienden maken. Al is het alleen met mijn ouders ook niet erg.'' Vier keer in de week bekwaamt ze zich bij Upward in hockey. Andere ontspanning vindt ze bij vriendinnen. ,,Naar feestjes, praten. Onder andere over jongens, ja.''

Op het Beekdal Lyceum is ze in 4 vwo blijven zitten. Nu gaat ze 4 havo doen. ,,Ik had het leuk gevonden om bij mijn vriendinnen in de klas te blijven. Maar ja, ik moest wel op mijn tenen lopen.'' Erger was het overlijden van de 10-jarige Duitse staander Maxx, vorig jaar. ,,Een heel lieve hond, waarmee ik een speciale band had.''

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Na leven in opvanghuizen en prostitutie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’
    PREMIUM

    Na leven in opvanghui­zen en prostitu­tie kijkt Tatanka (20) vooruit: ‘Nu kent heel Nederland mijn verhaal’

    ARNHEM - Wat een narigheid zich in één mensenleven kan ontvouwen. Tatanka Hodes (20) uit Arnhem krabbelt op uit een jeugd waar slechts een enkeling zich iets bij voor kan stellen. Als deelnemer aan het NPO programma Dreamschool geniet ze inmiddels bekendheid. In het programma wordt een groep schoolverlaters door bekende Nederlanders gestimuleerd aan de ontwikkeling van hun leven te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.