Peuters, die zijn zo leuk

Mensen in ArnhemDe peuterleeftijd is heel erg leuk, zegt Arnhemse Debora Hendriks (33). Ze werkte ooit heel kort in de ouderenzorg, maar dat trok haar niet. ,,Ik werd er verdrietig van”, vertelt ze. 

Volledig scherm
Debora Hendriks. © Rens Plaschek

Nu is ze uitermate gelukkig als leidster bij Bambi in Elden, een van de vestigingen van de Stichting Peuterspeelzalen Arnhem. ,,Vier ochtenden per week zijn we open.”

Haar eigen zoons zijn geen peuters meer, maar lekkere jongens van 11 en 7, die van voetbal en judo houden. Debora en haar man zijn er maar druk mee. In het weekend gaan ze vaak met hen mee. Debora is zelf ook heel sportief. Ze loopt twee keer per week met een loopgroep en doet ook aan krachttraining. 

Ook koken en bakken doet ze graag en daarbij streeft ze er altijd naar iets gezonds op tafel te zetten. ,,Ik wil heel graag gezond blijven.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.