Thijs is altijd aan het skaten

mensen in arnhemTolkamer, wat heeft zo'n jongen als Thijs van Wolferen (19) daar nu te zoeken. Hij groeide er op, vond het er leuk, maar is nu toe aan wat anders. ,,Ik ben veel in Arnhem. Ik heb vrienden gemaakt op de opleiding Handhaving & Toezicht, maar vooral op straat. Ik ben altijd aan het skaten en zo ontmoet ik veel mensen."

De opleiding haalde hij niet, want door persoonlijke problemen kon hij zich niet concentreren op zijn examens. ,,Nu vogel ik dit jaar uit wat ik wil en probeer ik mijn problemen op te lossen. Ondertussen werk ik bij een restaurant in Tolkamer."

De opleiding Handhaving pakt Thijs vermoedelijk niet meer op. ,,Er waren veel strikte regels. Je moest bijvoorbeeld altijd je uniform aan. Ik ben een uitbundig persoon en had moeite me aan al die regels te houden."

Volledig scherm
Thijs van Wolferen. © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.