Voor de liefde naar Arnhem

Mensen in ArnhemHet was spannend om naar Arnhem te komen, Marco Pietrobono wil het best toegeven. De Italiaan leerde zijn Arnhemse liefde Gabi (morgen in deze rubriek) weliswaar al drieënhalf jaar geleden kennen, maar hij ziet haar nu pas voor de tweede keer. 

,,De eerste keer was in Jesolo, bij Venetië, in de zomervakantie”, vertelt de 26-jarige Marco, die zelf woont in Vimercate, bij Milaan. Waarom zoveel tijd gewacht voor het weerzien? ,,We hebben allebei verkering gehad met een ander”, vertelt hij. 

Maar de verkeringen gingen uit en de oude zomerliefde speelde op. Hij is nu een weekje in Arnhem. En, hoe bevalt het? ,,Heel goed. Gabi komt op 1 februari voor mijn verjaardag naar Italië. We zijn iets begonnen en we zien wel hoe het gaat. Maar nu is het goed.”

Volledig scherm
Marco Pietrobono © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.