Winkels kijken in Arnhem

Mensen in ArnhemEen beetje onwennig loopt de 24-jarige Sharronne Postema uit Groningen voor het eerst door de binnenstad van Arnhem. ,,Ik kom hier om te winkelen en om te kijken welke winkels er zijn, maar ook omdat mijn vriend hier woont. Een maand geleden hebben wij elkaar leren kennen.”

Haar eerste indruk is dat Arnhem een leuk centrum heeft, zonder de studenten die ze in Groningen wel tegenkomt. ,,Veel winkels en ook veel straten met winkels. Groningen heeft eigenlijk maar één hoofdwinkelstraat.”

Postema is verpleegkundige. Ze werkt in de thuiszorg en dat bevalt beter dan het ziekenhuis. ,,Je komt echt bij de mensen thuis. Dat is anders. Je maakt veel persoonlijker contacten. Ook omdat je langer bij mensen komt. In het ziekenhuis is het contact vluchtiger.”

Volledig scherm
Sharronne Postema © Rens Plaschek
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.