Eugene wil tattoo-artiest worden en gebruikt zijn benen als kladblok: ‘Oefen op vrienden, mijn verloofde en mezelf’

Mijn tattoo en ikIn de serie Mijn tattoo en ik vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Eugene Terbonssen (23): ,,Als ik straks tattoo-artiest ben, hoef ik nooit meer te werken.”

5 reacties

 • P Van de Kaa

  4 maanden geleden
  @marlors, je mening geven kan ook aardig. Social media heeft er voor gezorgd dat mensen denken dat je over alles en iedereen je onaardige, ongeventileerde mening moet kunnen geven. Respectloos en onfatsoenlijk. Bedenk jezelf, zou ik het ook iemand in z'n gezicht zeggen?
 • C Willems

  4 maanden geleden
  @Willen en Marloes Je vergeet "ik vind.." te zeggen. Je geeft je mening en verkondigd geen feiten. Daar hebben deze tijd veel mensen last van, mogelijk een bijkomstigheid van het tegenwoordige leven in een bubbel. Het is goed om te horen dat jullie insteek is veel te gaan lachen op jullie ouwe dag, ik hoop alleen maar dat er mensen terug zullen lachen.
 • Marloes Achterbeke

  4 maanden geleden
  Het ziet er nu niet uit en als de vellen als drellen gaan hangen loop je helemaal voor joker. Wij zullen veel lachen op onze oude dag over wat er allemaal rondloopt.
 • Anne Schoen

  4 maanden geleden
  @Willen en Marloes, nee want je ziet er sowieso mega knap uit op je 70e? ;-) Laat mensen lekker doen met hun lichaam wat ze willen zonder toch altijd weer zo'n lullige opmerking te moeten maken.
 • Marloes Achterbeke

  4 maanden geleden
  Wat lopen er over 50 jaar toch een hoop lelijke bejaarden op deze aardbol.
 1. Daar zitten we weer op de Nederlandse camping, gevaccineerd en wel: ‘Niet die Franse hitte, dat is ook best lekker’
  PREMIUM
  11

  Daar zitten we weer op de Nederland­se camping, gevacci­neerd en wel: ‘Niet die Franse hitte, dat is ook best lekker’

  Volgend jaar, dachten we vorig jaar, dan mogen we weer: in de file staan voor de Gotthardtunnel, bakken op de péage, ‘Dubrovnik’ intoetsen op de navigatie, uitwaaien in de Eifel. Maar deze zomer trekken veel Nederlanders opnieuw plan B uit de kast en vieren vakantie in eigen land. Voor de toeristische sector is het een unieke testcase, maar hoe blij zitten wij erbij voor onze tent, ingeënt en al?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.