Manuel heeft 63 doodshoofden op zijn lijf: ‘Negen van de tien kroegen kom ik niet in’

Mijn tattoo en ikIn de serie Mijn Tattoo en Ik vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Manuel Montes (30). ,,Negen van de tien kroegen kom ik niet in.”

13 reacties

 • Kraken

  5 maanden geleden
  Ik snap het heel goed hoor maar eigenlijk is het discriminatie dat hij 9 van de 10 kroegen niet inkomt.
 • StefanWijkamp

  6 maanden geleden
  Een tattoo is iets persoonlijks en niet om andere te provoceren .Wat een geklets over "manier van communiceren met anderen ". Het enige wat telt is dat je het zelf mooi vindt . Trek je niet te veel aan van wat anderen van je vinden . Wat ze vinden mogen ze houden .
 • Ook

  6 maanden geleden
  Weer zo'n typisch vooroordeel van jou Patries dat iemand die toevallig niet jouw mening is toegedaan daarom maar iemand is die zelf een vooroordeel heeft.Jij kent Hennie Brouwer niet en veroordeelt deze enkel en alleen op grond van deze posting, dat noem ik nu een vooroordeel!
 • PBM

  6 maanden geleden
  De 'moderne' mens besteed inderdaad (te)veel aandacht aan de buitenkant...en daar is zeker wat mis mee. Expressie is super, maar kleding kun je wegdoen en is meestal een stuk goedkoper, Tattoos niet. Wanneer ik geconfronteerd wordt met Tattoos van doodskoppen, wapens, nazi-symbolen enz. dan gaat het niet meer om een vooroordeel, wanneer ik deze persoon liever niet wil zien. Het is een bewust gekozen confrontatie door iemand die weet dat je daar ook mee kunt shockeren. Hoe achterlijk kun je zijn om dat op je huid te doen. Trek dan liever kleding aan met dat geklieder als je dat perse wil.
 • PBM

  6 maanden geleden
  Naja…… tatoo’ is een vorm van expressie waarmee je ook communiceert met je omgeving. De lading van de Tatoo kan positief/netraal , maar ook negatief zijn. Doodskoppen, nazi-symbolen, wapens… ga zo maar door. Heel terecht, dat wanneer dat jouw taal of boodschap is, dat je geweigerd kan worden. Ongeacht of je een lief jongetje of meisje bent. Dat heeft niets met vooroordeel te maken. Sommige Tatoos kunnen mooi zijn, maar wanneer iemand zich zo vol laat 'kliederen' zegt dat wel degelijk iets over de persoon zelf. Zeker wanneer het shockeert.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.