Saul Masbaitoeboen
Volledig scherm
PREMIUM
Saul Masbaitoeboen © Rens Plaschek


Saul (36) heeft namen van de kinderen als tattoo in zijn gezicht en ‘All you need is love’ op zijn buik

column remco kockIn de serie ‘Mijn tattoo en ik’ vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Saul Masbaitoeboen (36).

5 reacties

 • Anno Zijlstra

  3 weken geleden
  Ik vind het wel lef hebben, zelfs op je gezicht, wow. Is gewoon een eigen keuze hoort bij onze vrijheid zoiets te doen, ( of juist niet)
 • Carel van ‘t Zand

  4 weken geleden
  Ik heb nog nooit een tattoo gezien die ik echt mooi vond staan op een lichaam.... Ik vind mensen ook ontzettend op elkaar lijken door die bonte prints, terwijl ze juist denken onderscheidend te zijn.... Ieder zijn keus, ik heb er geen last van (er wel een mening over) maar zal niet veroordelen.
 • C Willems

  4 weken geleden
  Beste G.H. meerdink, Ik ben blij dat je zegt dat het je mening is want je begon het te verkondigen als feit.. Daarbij apart dat een mooie tattoo prachtig is maar als er bepaalde plekken of hoeveelheden worden genoemd dat het dan bij voorbaat "verschrikkelijk lelijk" is. Beetje kort door de bocht, niet? De daarop volgende hypothetische situatie waarin niemand zich verkeerd, zet dit geheel geen kracht bij. I.p.v. je mening te spuwen, lees over hem, diens beweegredenen en laat hem in z'n waarde.
 • G.H. meerdink

  1 maand geleden
  Een mooie tattoo is prachtig. Totaal niets mis mee. Maar in het gezicht, nek en de armen en het lichaam helemaal vol zoals bv bij voetballers is verschrikkelijk lelijk. Maar goed, dat is een persoonlijke mening. Iedereen moet zelf weten hoe hij er bij wil lopen. Maar dan moet je niet zeuren als er een leuke baan aan je voorbij gaat omdat daar een representatieve uitstraling voor gevraagd wordt.
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Kan nooit gezond zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.