Silke liet al tattoos weglaseren, want de compositie klopte niet: ‘Dat is duur en pijnlijk’

Mijn tattoo en ikIn de serie Mijn Tattoo en ik vertellen Arnhemmers over hun tatoeages en de betekenis daarvan. Deze keer Silke Wanders (25): ,,Tattoos horen bij me, als moedervlekken.”

9 reacties

 • G.J. Guilik

  3 weken geleden
  Ze zegt ik houd van mooie tattoos. Mooie tattoos bestaan niet, wel lelijke zelfverminking.
 • R W

  3 weken geleden
  Ik vind haar tattoos wel cool, vind alleen die hond of wolf die boven over het meisje hangt zeg maar, een beetje op een chihuahua lijken! Kan aan mij liggen, alsnog vind ik het wel stoer. Snap echter niet dat er weer mensen gaan lopen zuurpruimen in de commentaren en er jawel, weer eens vaccins bij halen (wat die met tattoos te maken hebben is mij een raadsel).
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  @Fred Schuit dat noemen ze dan ook eigen keuzes maken ik wil dat in mijn lijf en dit niet,maar als iemand vraagt aan jou waarom zet je geen tattoo op je gezicht want anderen doen dat ook want dan hoor jij bij de groep en mag je overal in,ga jij dat ook doen dan.
 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  Wat ik dan weer grappig vind is dat er veel mensen zijn, en ik beweer niet dat zij daar toe behoort, die geen mogelijk levensreddend vaccin willen omdat ze zogenaamd geen rotzooi in hun lijf willen. Maar hebben er geen moeite mee om permanent een onbekende stof in hun grootste orgaan (lees: huid) te willen dragen. Het vervolgens weglaseren, waardoor deze stoffen worden 'opgenomen', hebben ze blijkbaar ook geen moeite mee.
 • Albert van der Broek

  1 maand geleden
  LOL Lekker bezig! met het creëren van je eigen luxeproblemen. Wat een onzinnige acties. En vooral spuuglelijk!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.