Volledig scherm
PREMIUM
Marlies Otten van Bagels&Beans. © Bert Beelen

Bagelbaas Marlies is altijd bezig met food

Mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Bagels & Beans aan de Van Broeckhuysenstraat 54 in Nijmegen.

Eerst een goede baan, een eigen onderneming kan altijd later nog wel. Toch? Marlies Otten doet het anders. Ze is pas 25 en heeft nu al haar eigen zaak. De onderneemster is net afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds tweede paasdag staat ze in haar eigen bedrijf: Bagels&Beans. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.