Volledig scherm
PREMIUM
Assistent-bedrijfsleider Pieter Lenting van Loetje. © Bert Beelen

Biefstuk badend in jus als ster van de avond

mijn tent is topNIJMEGEN - De helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: restaurant Loetje aan de Handelskade in Nijmegen.

We zijn net manegepony's op leeftijd. We lopen de rondjes die we kennen, zonder erbij na te denken. Ineens valt er dan een nieuw stuk Nijmeegs stadscentrum te ontdekken. Ná de Hezelpoort, waar de meesten van ons tot nu toe automatisch een halve draai maakten en terug de Hezelstraat inliepen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.