Volledig scherm
PREMIUM
Martijn van den Hurk in zijn zaak Urbn Folks. © Bert Beelen

Brasserie met Parijse allure voor stadsmensen

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waaromgaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Urbn Folks aan de Van Oldenbarneveltstraat 81 in Nijmegen.

Het moet de sfeer ademen van een brasserie met Parijse allure met een internationale touch, zeggen ze zelf. Urbn Folks oftewel stadsmensen, zo heet de nieuwe horecazaak pal tegenover het centraal station. Een plek waar gehaaste reizigers, hotelgasten, zakenmensen en Nijmegenaren uit de hele stad komen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.