Volledig scherm
PREMIUM
Tobias van Slooten en Laura Bouhuys. © Bert Beelen

De magie van een zuurdesempizza

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Pizzacafé Desem, Smetiusstraat 7 in Nijmegen. 

Bloem, zout, water. Een dag laten rijzen. En dan heb je deeg voor de pizza. De zuurdesempizza van Desem, zoals het nieuwe restaurant heet. Pizzacafé, noemen Laura Bouhuys en Tobias van Slooten het zelf. Zij studeerde aan de kunstacademie in Enschede, hij geschiedenis in Nijmegen. Al van jongs af aan zijn ze bezig met eten, met smaken, met horeca. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.