Volledig scherm
PREMIUM
Tobias van Slooten en Laura Bouhuys. © Bert Beelen

De magie van een zuurdesempizza

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Pizzacafé Desem, Smetiusstraat 7 in Nijmegen. 

Bloem, zout, water. Een dag laten rijzen. En dan heb je deeg voor de pizza. De zuurdesempizza van Desem, zoals het nieuwe restaurant heet. Pizzacafé, noemen Laura Bouhuys en Tobias van Slooten het zelf. Zij studeerde aan de kunstacademie in Enschede, hij geschiedenis in Nijmegen. Al van jongs af aan zijn ze bezig met eten, met smaken, met horeca. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.