Volledig scherm
PREMIUM
Gijs Lenting van Lokaal de Ruyter. © Bert Beelen

'De zoon van' doet het op zijn eigen manier

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Lokaal de Ruyter aan de Ruyterstraat 2 in Bottendaal.

En dan heet je Lenting en dan begin je een café in Nijmegen. Dat heeft een voordeel: herkenbaar. Veel Nijmegenaren kennen zijn pa, Ton Lenting. Oud-kroegbaas, nu horeca-adviseur. Dan zijn er toch genoeg mensen die even komen kijken: hoe doet 'de zoon van' het?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.