Volledig scherm
PREMIUM
Tesse Bogers van Quetzal Chocoladebar. © Paul Rapp

Er is meer in het leven dan chocolade, maar nu niet

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Quetzal, de chocoladebar, Houtstraat 41.

Als Tesse Bogers op deze ochtend naar buiten kijkt, weet ze: het is geen chocoladeweer vandaag. Kou, dat is eigenlijk het beste voor de verkoop van chocolademelk. Maar Quetzal, zoals haar chocoladebar heet, heeft meer: latte macchiato, shakers met karamel en ijscoupes en zomerwafels en brownies - alles met chocolade uiteraard.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.