Nijmegen/Nederland: emile van der staak de nieuwe winkelDgfotofoto: Bert Beelen
Volledig scherm
Nijmegen/Nederland: emile van der staak de nieuwe winkelDgfotofoto: Bert Beelen © Bert Beelen

In het nieuwe De Nieuwe Winkel heeft álles een verhaal

NIJMEGEN - De 6,5 meter lange eikenhouten tafel is 130 jaar oud - tel de ringen maar. Vijftien jaar heeft de stoere boomstam liggen drogen. De stoelen zijn echte Gispens uit 1965, met bakelieten armleuningen, maar moesten wel worden opgeknapt worden.

14 reacties

 • HarrieNak

  1 jaar geleden
  5 jaar geleden in de oude zaak geweest en afgelopen weekend in de Nieuwe... Perfectie in alles. Ieder z'n voorkeur want het garnalengerechtje in visbouillon was me net iets té visserig.... niet mijn favoriet dus. Maar de bietjes daarvoor #nomnomnom om je vingers bij op te eten... wat een belevenis. Iedere kok komt zelf z'n gerechtje brengen met een uitgebreide uitleg..  hartelijkheid, vriendelijkheid en gastvrijheid ten top. met z'n tweetjes hadden 6 gangen incl wijnmenu... €280 ex fooi.. Niet goedkoop, en niet voor ieder jaar.. maar eens in de zoveel tijd zeker de moeite waard.
 • Poe

  1 jaar geleden
  Gaan we over enige jaren koeien ter aarde bestellen en eten we hun voedsel voor hun bek weg ? Wij hebben geen drie magen . 
 • BrakkeStijn

  2 jaar geleden
  Ben hier een paar weken geleden geweest, dankzij de lovende recensies. Alles gefermenteerd en vaak nogal ver gezocht. Amuses waren top, de rest eerlijk gezegd afschuwelijk. Ik begrijp dat mensen hier heel positief over zijn, omdat ze veel geld hebben neergeteld voor “de ervaring”, maar bij twijfel vooral niet doen.
 • Arie

  2 jaar geleden
  Maar dat “bier” (oersoep , dood en nauwelijks koolzuur) en sommige sapjes zijn echt niet te sjaken.Het eten daarentegen is geweldig.
 • Jules

  2 jaar geleden
  de volgende keer naar Vuurens
 1. Gina wil autistische jongeren in moeilijke situaties helpen met haar boek ‘Ik kanker jij de angst’
  PREMIUM
  Vrijdaginterview
  1

  Gina wil autisti­sche jongeren in moeilijke situaties helpen met haar boek ‘Ik kanker jij de angst’

  Mensen met autisme kunnen moeilijk met hun gevoelens omgaan. Zeker wanneer hij of zij in een zeer emotionele situatie zit. Het overkwam de zoon van de Nijmeegse Gina Voordouw (59). Zij kreeg kanker en overleefde het, maar hij verloor zijn steun en toeverlaat. Tien jaar later schrijven ze het boek Ik kanker jij de angst, om autistische jongeren in dit soort situaties te helpen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Nijmegen e.o.