Volledig scherm
PREMIUM
Johan en Rianne Smit. © Bert Beelen

Johan en Rianne Smit: toch nog iets nieuws

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat die ene nieuwe zaak het wel maken? In deze aflevering: Het Zotte Lemke in de Lange Hezelstraat in Nijmegen.

Johan Smit en Rianne Reijnen hadden in Overloon het goedlopende Steakhuys Leuke Broeders. Maar ze waren in Nijmegen komen wonen. En telkens als Johan Smit door de Lange Hezelstraat kuierde viel zijn oog op 't Lemke van Jo Janssen. Niet meer in bedrijf als restaurant maar Jo zat er vaak 'kantoor te houden'.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
    LIVE

    LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.