Volledig scherm
PREMIUM
Bijna alles is te koop in de zaak van Claire Kaal. © Bert Beelen

Lunchen en shoppen in De Fabriek

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: De Fabriek, een lunchzaak annex conceptstore in de Van Welderenstraat 75.

De nostalgische koffieblikken van Douwe Egberts aan de muur spaarde haar vader Eric Kaal tien jaar geleden al. Voor het geval er ooit die eigen lunchzaak zou komen. Niets wees er toen op dat dochter Claire Kaal (25) die droom zou verwezenlijken. Want Claire was gek van tassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.