Volledig scherm
PREMIUM
Bijna alles is te koop in de zaak van Claire Kaal. © Bert Beelen

Lunchen en shoppen in De Fabriek

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: De Fabriek, een lunchzaak annex conceptstore in de Van Welderenstraat 75.

De nostalgische koffieblikken van Douwe Egberts aan de muur spaarde haar vader Eric Kaal tien jaar geleden al. Voor het geval er ooit die eigen lunchzaak zou komen. Niets wees er toen op dat dochter Claire Kaal (25) die droom zou verwezenlijken. Want Claire was gek van tassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond  gecanceld vanwege verbouwing concertzaal
    Update

    Jan Smit woest: optreden Nijmegen voor vanavond gecanceld vanwege verbouwing concert­zaal

    NIJMEGEN - Jan Smit (32) moet zijn fans vandaag teleurstellen. De zanger zou vanavond een concert geven in Nijmegen in Concertgebouw De Vereeniging, maar nu blijkt dat het pand nog lang niet toegankelijk is wegens verbouwingen. De Volendammer is pissig en doet op Instagram zijn verhaal. ,,Ik vind het bijzonder teleurstellend dat wij hier op geen enkele wijze eerder van op de hoogte zijn gesteld!” Inmiddels is er wel een nieuwe datum: zondag 6 januari.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.