Volledig scherm
PREMIUM
Marleen de Kort in Down Town Nijmegen aan de Kannenmarkt © Bert Beelen

Lunchzaak voor vroege vogels trekt veel vrouwen

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Down Town Nijmegen aan de Kannenmarkt in Nijmegen.

Ze zitten er al om half negen, Nijmegenaren die de dag beginnen met lekkere koffie of een ontbijtje. En dan meteen de laptop openklappen. Down Town is er voor de vroege vogels. In dit stukje stad, bijna aan de voet van de Stevenskerk, zat eerst een lijstenmaker, 35 jaar lang. Sinds tweeënhalf jaar is Down Town hier gevestigd. De zaak is van Marleen de Kort (30), dezelfde onderneemster die alweer ruim zeven jaar geleden met Bairro Alto begon, de lunchzaak (bijna) naast DownTown.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.