Volledig scherm
PREMIUM
Jody de Vegt en Michel Boels (rechts) van Mexicaans restaurant Chidóz in de Molenstraat in Nijmegen. © Bert Beelen

Mexicaans gevoel zit bij Chidóz in de saus

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Chidóz aan de Molenstraat 122 in Nijmegen.

Chidóz is een ander woord voor vet of cool - en dat is precíes wat Chidóz wil zijn. De nieuwe horecazaak in hartje stad serveert burrito's, nacho’s en taco’s. Mexicaans streetfood. Nijmegen is de derde vestiging van Jody de Vegt (26) en Michel Boels (27).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.