Volledig scherm
PREMIUM
Joris Cornelis in zijn zaak. © Bert Beelen

Niet meer alleen vis: bij Nelis kun je 'alle kanten op'

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Nelis, Kelfkenbos 22 in Nijmegen.

Een restaurant begint bij wie je bent. Vindt Joris Cornelis. ,,Ik bén Nelis." Zo heet dus zijn restaurant aan het Kelfkenbos. Een naam van een persoon. Persoonlijk, zo wil hij zijn gasten benaderen. Zes dagen in de week zal hij zelf in het restaurant zijn. Dat moet: je eet ten slotte bij Nelis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.