Volledig scherm
PREMIUM
Joris Cornelis in zijn zaak. © Bert Beelen

Niet meer alleen vis: bij Nelis kun je 'alle kanten op'

mijn tent is topDe helft van alle nieuwe horecagelegenheden stopt binnen vijf jaar. Waarom gaat dat de ene nieuwe zaakje het wel maken? In deze aflevering: Nelis, Kelfkenbos 22 in Nijmegen.

Een restaurant begint bij wie je bent. Vindt Joris Cornelis. ,,Ik bén Nelis." Zo heet dus zijn restaurant aan het Kelfkenbos. Een naam van een persoon. Persoonlijk, zo wil hij zijn gasten benaderen. Zes dagen in de week zal hij zelf in het restaurant zijn. Dat moet: je eet ten slotte bij Nelis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.